mandag 23. februar 2015

Balansekunst

Dette vet jeg. Men dette føler jeg ikke. Dette kan jeg. Dette er jeg utrygg på.

Livet går bra. Jeg har det bra. Det er vår i lufta (var det i alle fall i går). Det går mot lysere tider. Livet er stødig. Likevel, livet er sånn at jeg vingler, jeg vakler. Jeg snubler, jeg faller og jeg bommer på målet. Jeg går feil, jeg går feil med vilje. Jeg tar dårlige valg, noen ganger tar jeg gode valg. Av og til tar jeg dårlige valg – helt bevist. Noen ganger gjør jeg det oftere enn ellers. Noen ganger velger jeg rett og riktig.
Av og til bruker jeg alt for mage klisjeer på en gang. Men det er også et virkemiddel i en tekst. Av og til (noen ganger ganske ofte) føles Gud langt, langt borte.
Forholdet mellom meg og Gud, det føles noen ganger like vaklete som meg.

Men i forholdet mellom meg og Gud, så er det ikke meg det står på.
Ikke på meg, mitt og mine tanker.
Det er hos Gud.


Og TAKK GUD for det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar