tirsdag 13. desember 2011

Noen begynnelser, begynner med fine slutter.

Jeg er glad i Charge. Fordi jeg er så glad i alle folka som er der. Jeg LIKER at jeg kommer til å savne dem. det er et godt tegn. For en gjeng! Det er trangt i hjerte mitt, for det er så mange som bor der...

ett stykk glad christina på julebord.. (etter oppvasken, om du lurte på hvor finsatsen var..)


Jeg liker Charge. Rett og slett. Ikke nødvendig å utdype den mer.Takk til alle de FINE folka på Charge! For at dere er så bra. For at dere sprer så mye glede. For at dere jobber rompa av dere hele året. For at dere er så lette å bli glad i. For at dere våger å være dere.

Dere gjør det litt vanskelig å reise, for jeg vil helst være der å se hva mere dere finner på.
MEN
Så gjør dere det lett, for jeg vet at dere vil gjøre en SUPER jobb, og det blir en glede å følge med.

AkreAkre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar