mandag 5. september 2011

"Attom Nåvi"

Okey

Så pleier jeg å påstå at jeg egentlig er ganske god på å ta ting på sparket.
At jeg ikke er så opptatt av at alt skal være planlagt på forhånd..
At jeg er forholdsvis impulsiv.

DET
Er bare tull…
Jeg får fullstendig noia når ting ikke går som de skal. Egentlig.
Inni meg blir jeg rå stressa. Og alle som kjenner meg tenker bare
”haha –det VET vi!”. kanskje like greit å innrømme det da.
Så jeg pleier vanligvis å trippelsjekke at jeg har alt på plass før jeg reiser noen som helst plass. Sånn at jeg skulle legge igjen noe, så er det i alle fall ikke noe viktig.

Vet ikke med deg. Men NØKLER er i min hverdag stort sett en ganske ok viktig greie. Kjekt å ha når du skal inn gjennom dører og åpne skap. Jeg har lært(nok en gang) at sånne ting, det er greit å ta med seg. Og kjipt å legge igjen. FLAKS for meg at Oslo er full av herlige folk! Jeg kan det der med å finne noen å sove over hos når nøklene ikke blir med på tur;P Takk til Bendikte Bed&Breakfast for ei seng å sove i og ei dyne(siden soveposen min er låst inne i det berømte skapet.) settes rett og slett ganske stor pris på.

Og sånn ellers i livet er der en del flere ting som settes pris på.
Herlige folk og fremmede en ikke kjenner helt enda.
Å få lov å være på en møte og bare være. Ikke gjøre en hel masse. Nydelig.
Sånn innimellom i alle fall
Sånn som i går

Nye venner, og gamle venner er en sann velsignelse.
Helga mi hadde i alle fall ikke vært særlig digg uten..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar