onsdag 27. juli 2011

Nesten klar

Jeg vurderer om det snart ikke er noe poeng i å sove…

Sekken er ferdig pakket, men kaoset ellers sier klart og tydelig fra om at jenta som eier sekken ikke er klar for tur.. jeg kommer til å glemme noe viktig…

HELDIGVIS skrev jeg ei dobbelsjekk liste for ei uke siden.. sjekka den nå.. så NÅ er passet funnet frem fra langtvekkistan sammen med vaksinasjonskortet.. skulle tatt seg ut å reist til Afrika uten dem.. Så nå trenger jeg bare huske veska mi.. det burde jeg jo klare.. Trøtt som en sokk, men ikke snakk om at jeg klarer sove…

Vell.. så må jeg jo tømme hardisken som skal med og da.. Og det var vist ikke så fort gjort om jeg tenkte… *æsj*
Men da er det jo litt av en trøst at klokka er ti på halv ett og vi kjører om 4 timer….

Vell..

Afrika blir det uansett..! :D

Vettu… jeg gleder meg litt jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar