onsdag 16. mars 2011

Livet er vakkert!

Rett og slett nydelig. I dag har jeg bare gått og GLEDET meg!

Gledet meg over helga som var..! FOR ei helg! For noen folk!

Så(utrolignok) til jobb, men det er faktisk ikke så utrolig, for jeg har noen fantastisk herlige mennesker der:DSå GLEDET jeg meg til å komme i gang med husvask (ble ikke noe av:P)

Sååååå til å gå en tur på moa. HERLIG! Faktisk, det er sjeldent jeg syns det er herlig, men å gå sånn på kvelden, bra musikk på øret (takk til mr. Anders), solnedgang å se på, vår følelse. Digg. Jeg fant endelig parfymen min igjen.. miniglede er også glede.
Så russla jeg tilbake og kjente at jeg GLEDER meg til resten av livet. Jeg gleder meg til å reise usa på tvers, med longboard og gitar i bagasjen, en slitt sekk å ei brun, tynnslitt veske, samt en haug med utvaska t-skjorter og bukser. Jeg gleder meg til å se hvor langt charge kommer til å nå. Jeg GLEDER meg til å se hvor langt jentene MINE skal nå. Jeg gleder meg til jeg skal sniiiiiike meg inn på charge – fordi jeg føler meg litt for gammel til å egentlig være der – å bare se på gjengen som har tatt over. Være stolt av enda en generasjon, en gjeng som har tatt det hele lenger enn jeg klarer drømme om. Jeg gleder meg til å se hvordan kirka mi, kirkefamilien min ser ut om noen år. Jeg gleder meg.

Så gleder jeg meg til tentrocamp i helga.

Det er lov å glede seg. Det er lov å drømme fremover. Smile over det vi drømmer om.

Bare man husker at for å nå dit må man ta hodet ut av den rosa skyen og jobbe hardt innimellom. Men det er greit å jobbe hardt, når man gleder seg til resultatet.


3 kommentarer:

  1. Magnus "Grænthemæn" Granholt16. mars 2011 kl. 16:13

    Er ikke vanskelig å gleeede seg til hver eneste dag.. hver eneste time.. jaa.. hvert eneste sekund når den er fylt med mennesker som deg!! :)

    SvarSlett
  2. nice innlegg Christina! e gleda meg til å treffe deg igjen! :)

    SvarSlett