fredag 18. februar 2011

Rewind...?

Jeg har egentlig ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt fraser som “jeg skulle ønske jeg kunne gjort det om igjen” “jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort det” “jeg skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake”. Og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt og tenkt det selv.
I dag gikk det plutselig VELDIG opp for meg. OM jeg noensinne skulle få den absurde muligheten til å forandre fortiden min, så ville jeg ikke gjort det. For uansett hva jeg tar bort, så vil det ta bort noe av meg. Det vil forandre hvem jeg er, jeg vil mangle erfaringer, minner, muligens bli mindre forståelsesfull. Jeg ville kanskje ikke bli en særlig god leder, for jeg ville aldri ha følt og kjent på det som mine connect jenter, eller charge folk, eller venner har følt på. Jeg ville bare ha levd en eneste lang solskinnshistorie. Og det hadde sikkert vært helt nydelig. Sånn egentlig, men hva hadde jeg da vist? Hva hadde jeg lært da? Nei TAKK! Jeg liker min historie. Jeg liker at jeg kan VITE at selv når jeg vandrer gjennom dødsskyggens dal, så er min Gud der. Så går jeg ikke alene. Jeg liker at jeg har ERFART at selv når livet ikke er perfekt, så elsker Gud meg, så er det bruk for MEG i Guds rike. Jeg liker at jeg kan si slikt og vite at det faktisk er tyngde bak ordene mine. Jeg liker at jeg kan være positiv, smile, nesten hele tiden, uten at jeg er overflatisk. For om andre skulle tro det, så vet jeg likevel hvordan min livshistorie ser ut. Og den er helt sikkert ganske lik din. Full av ting som du med første øyekast skulle ønske du kunne klare deg uten. Men ser du nøyere, så skjønner du at det egentlig er GULL. For hadde livet mitt vært perfekt hadde jeg ikke trengt Jesus. Jeg vil mye heller ha det livet jeg har. Jeg vil mye heller få lov å kjenne på at jeg er tilgitt. At noen elsket meg så HØYT at de ville gi ALT fordi jeg ikke fikk det til selv.
Jeg elsker livet mitt. Med alle feil, mangler, store og små ting man kan angre på. Store og små spørsmål. Tro og Tvil.
Dette er livet.
Og jeg velger å elske det. Alltid.
It’s all imperfect, that’s what makes THE Perfect ONE look so amazing!

2 kommentarer: