tirsdag 8. februar 2011

It’s not the what, and where, it’s The Who that matter...


For det er faktisk sånn. Det spiller ingen rolle hvor jeg befinner meg, hva jeg må gjennom eller hvor mye jobb det. Det som spiller en rolle er hvem jeg går i lag med, hvem som ler av meg, hvem som er med meg, hvem som hjelper meg opp igjen, hvem som dytter meg ut igjen så snart jeg har kommet meg opp. Hvem som blir med. Det er disse som teller.Det kan være den vanligste tingen i verden. Det kjedligste jeg noensinne har gjort, men er det ”riktige” folk med kan man snu det hele til å bli noe av det aller kjekkeste. Det er folk det hele handler om. Hele livet, alle problemene, alle løsningene, alle drømmene. Folk. I midten av det hele. Grunnen for alt. Folk. Folket rundt deg, deg. Det handler om menneskene.(det passer bare så alt for bra med en sang av The Who.....)

1 kommentar: