søndag 27. juni 2010

All for Love

A father gave.

”For så har Gud elsker verden, at Han gav sin Sønn den eneste, for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv.” John 3;16

For de aller fleste av oss er kjærlighet et valg. Det er ikke noe som bare skjer. Forelskelse kan skje. Men kjærlighet, det er et valg. Kjærlighet er noe du må velge. Kjærlighet velger du hver dag, hele livet. Om og om igjen. Men for Gud er det ikke et valg. Gud klarer ikke la være. Det er det som er Gud, Gud i et nøtteskall. Han er kjærlighet. Han klarer ikke la være å elske DEG!

”Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud, for Gud er kjærlighet.” 1 john 4:8

Som folk flest roter jeg til ting. Som folk flest er ikke kristne perfekte, som folk flest er menigheter alltid fulle av feil og mangler. Som folk flest hender det at vi glemmer hva som er vårt mål og lager oss våre egne mål. Jeg er redd for at om du velger å stole bare på meg, eller setter din lit bare til mennesker, så vil vi skuffe deg. Absolutt ikke alltid med vilje. I alle fall ikke for mitt vedkommende. Men likevel så tror jeg at jeg er annerledes. Jeg tror at når jeg tilbringer tid med Gud, så vil jeg merkes av Hans natur. Når jeg henger med tidenes kuleste dude (Jesus for dere som ikke leser ”mellom” linjene;P) så blir jeg mer lik Ham. Jeg blir fremdeles ikke perfekt, men noe av Ham vil skinne gjennom hos meg. Av og til, så føler jeg meg litt opp ned i forhold til resten av verden.

”Se hvor stor kjærlighet Faderen har vist oss, at vi skal kalles Guds barn, og idet er vi. Derfor kjenner ikke verden oss, fordi den ikke har kjent Ham.” 1 john 3:1

Men kanskje det ikke er så dumt?

Kanskje man burde være forandret når noen har vist deg en slik kjærlighet? Når noen har vist deg kjærlighet som varer, som aldri tar slutt. Som er tålmodig, som tilgir. Er konstant.

”Kjærligheten faller aldri bort” 1 kor 13:8

Jeg vet at det her ikke er et ryddig innlegg. Jeg vet at her er mye som kanskje burde klippes bort. Men jeg håper likevel at poenget mitt vil komme frem. At jeg ikke står i veien for det som skal bli sagt. DU ER ELSKET! Så Uendelig HØYT elsket! Av en som vet hvordan det er å bli sviktet av sine nærmeste (Matt 26:14, Matt26:69-75),en som vet hvordan det er å bli mobbet (Matt27:-30), en som vet hvordan det er å ha enorme smerter (John19), En som vet hvordan det er å møte prøvelser, en som har levd livet før deg. En som har gjort alt dette, for deg.

For only Love could make a way

”For alle har syndet og mangler Guds herlighet” 1Rom 3:23

For alle lovbrudd må noen ta straffen. Gud fant en løsning, han fant en som var uten skyld, en som var perfekt, som kunne leve livet som menneske uten å feile. Han fant en som var villig til å gå hele veien for deg.

Ingen har større kjærlighet enn den som gir sitt liv for sine venner John 15:13

Han fant en som alltid strekker til der vi ikke er nok i oss selv. Han fant det perfekte offerlammet. (Og grunnen til at vi kaller ham det er et helt eget studium)

Gud elsker deg. Og han vil ha noe med deg å gjøre. Han bryr seg om alle detaljene i livet ditt, og han bryr seg om de store tingene. Han har alltid mer enn nok tid til deg. (Han kan på en måte alltids lage mer, jeg mener, siden han står bak det hele..)

All For Love

A Father gave

”Fordi du er dyrebar i mine øyner, fordi du er aktet høyt og jeg elsker deg Jesaja 43:4

”For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.Jeremia 29:11

Derfor er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus (…)”Rom. 8: 1

” Og vi har lært kjærligheten å kjenne og kommet til tro på kjærligheten, den som Gud har til oss. Gud er kjærlighet, og den som blir i kjærligheten, blir i Gud, og Gud blir i Ham. 1 Johannes 4:16

”Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og modig! Vær ikke redd og bli ikke forferdet, for Herren din Gud skal være med deg overalt hvor du går!Josva 1:9

Jeg gir dem evig liv, og de skal aldri i evighet gå fortapt. Heller ikke skal noen rive dem ut av min hånd. Min far, som har gitt dem til meg, er større enn alle. Og ingen er i stand til å rive dem ut av Min Fars hånd.” Johannes 10: 28-29Never Let Go - David Crowder Band


All for Love - Hillsong UnitedHow He Loves Us (JohnMarkMcMillan) - David Crowder Band

1 kommentar:

  1. Eg suns innlegget ditt va PERFEKT!! Du va ikkje uryddig, å du rota d ikkje t ;)
    Eg digga innlegge ditt, å eg digge DEG!
    Klem fra han "masete" (you know who:p)

    ;)

    SvarSlett