torsdag 13. mai 2010

This year goes to……..!


All of the things I wish I dared to do, but never did.

Nærmer deg min Gud, nærmere deg.

Jeg har alltid troen på at et nytt år skal bli bra. Og et nytt år, det begynner alltid akkurat når du vil. Så i år skal vi dytte grenser. Jeg skal klamre meg hardere til nåden, søke mer av Gud, jeg skal ta sykkel lappen, fordi jeg vil, men egentlig ikke tør. Jeg vil begrave fremmedfrykt og jantelov. Jeg vil ta nye steg. Jeg vil ta kontrollen over valgene mine. Valg skal ikke bare skje, de skal velges. Livet er ikke noe du plutselig har levd. Livet er nå.

Jeg vil nok en gang begynn e på nytt. Og nok en gang skal jeg få lov. Dette er min bok, mitt kapittel, og jeg og Jesus gjør akkurat som vi vil med det. I’ll walk the opposite way.

You make choices and you don’t look back – Tokyo Drift
Det er faktisk sant. Det hjelper ikke å se seg over skulderen for å finne ut om det faktisk var riktig. Gjort er gjort. Legg det fra deg, gå videre. Det er historien din, valgene du har tatt, valgene du ikke har tatt som gjør deg til den du er, men ikke til den du vil bli. Det er valgene du snart tar som avgjør.

Gjør noe nytt.
Sjekk retningen du går i. Kast ikke bort tiden på ting som tar deg feil vei. Reality check, where are you heading?

3 kommentarer: