mandag 31. mai 2010

Hodestups forelska!

I den aller beste noen sinne.

(Fordi jeg ikke egentlig har et "hodstupsforelska"bilde av meg)


Det finnes ingen andre som på ei helg kan redekorere innsiden din totalt. Finnes ingen andre som kjenner meg så godt. Finnes ingen som har så mye tid til meg. Finnes ingen som er så tålmodig med meg. Finnes ingen som deg. Ingen som Jesus. Rett og slett. Ingen som tåler at jeg lover så mye, men holder så lite. Ingen andre som klarer å se hva hjertet virkelig mener. Selv når resten av meg ikke alltid følger etter. For et liv! Og for ei helg! Jesus helg uten like, på JesusKvinner i Oslo. 1000Takk til alle som stod bak det hele. 1000takk til alle de herlige damene som lytter med hjerte ører. 1000Takk til Lisa Bever.1000TAKK til the man himself! (L)

Nå skal lesestoff nytes og fremtiden inntas, hvem vet? Plutselig blir jeg enda lenger i Ålesund? I’m loving how the future looks! (L)


3 kommentarer:

  1. lenger i Ålesund!!! Det liker jeg:) Husk vi har en avtale for neste sommer......

    SvarSlett
  2. kjære Anonym - husker ingenting før jeg har et navn XD

    SvarSlett