torsdag 8. april 2010

Keep your head above the water – just keep swimming.


Av og til er det ikke noe mer man kan gjøre. Av og til kan man ikke klare mer. Av og til er det, det eneste man har krefter til. Selv når man er kristen.. Av og til blir livet hardt. Det burde nesten være det første vi fortalte folk som tar imot Jesus. Livet ditt kommer til å bli tøft. Du kommer til å møte harde tider, av og til kommer det til å være nok å bare prøve å holde hodet over vann. Men det er disse gangene at det er digg å ha Jesus, for når du har med deg skaperen av det hele, da skal du få kraft til å leve, kraft til å holde ut, kraft til å holde hodet over vann. Tough times never last, but tough people do. Det gjelder å fortsette, det gjelder å holde fast, klamre seg til nåden, og bare vite. ”Jeg vet det går! Bare litt til, bare litt til” Kanskje må det sies lenge. Kanskje må du holde ut et par uker, kanskje et par måneder, kanskje år. Men det vil ta slutt. Bare fortsett å svømme, hold hodet over vann. Ingen kan love deg et feilfritt og problemfritt liv. Det eneste jeg kan love deg er at om du vil, så er Jesus der, alltid. Og Han vil aldri noensinne gå sin vei.

Jeg digger det.

Joda, det er hardt nok. Men vi klarer det. I lag, så går det. Det er digg å vite at jeg aldri må gå gjennom noe alene. Er det svart og mørkt, for all del, ikke stopp.

Josva 1:9

”Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og modig! Vær ikke redd og bli ikke forferdet, for Herren din Gud skal være med deg overalt hvor du går”Det eneste jeg kan love deg er at om du vil, så er Jesus der, alltid. Og Han vil aldri noensinne gå sin vei.

4 kommentarer:

 1. Så sant så sant!! I know! Å d beste a alt, som kristen har man også mange brødre å søstre!! Digg når ting æ tøffe! Å husk, my phone is on all tha time ;)

  Åsså duu, æ æ veeeldi gla i dæ, å glede mæ masse t å se dæ 2. mai!! Tenke faktisk veldi masse på dæ om dagen! You're in my hjarte <3

  SvarSlett
 2. :D digg innlegg som vanlig! :D

  SvarSlett
 3. May Britt...! du er rett nydelig:D
  ska bli herlig å se d igjen og:D rett glad i deg! <3

  Takk Maria:D

  dokke 2= <3<3<3

  SvarSlett
 4. :)
  vi vet aldri hva som dukker opp i dagene som kommer, men vi vet hvem som vil møte alle ting sammen med oss. som er MED hver dag.

  nydelig.

  SvarSlett