onsdag 3. februar 2010

That's not my name

Vi har Team Compass på besøk for tida, utrolig herlig gjeng. Nice gjeng med folk, som gjør en veldig, veldig bra jobb. Digga dem allerede. :D Dem hadde seminar med oss i dag om identitet. Og dem spurte et herlig spørsmål, som har blitt stilt tusen ganger før, men aldri kan bli stilt nok.

Hvem er du?

Jeg er Christina Elisa.

Før ville jeg svart navnet mitt, men jeg har jo skifta navn, så da kan jo ikke identiteten min være i navnet mitt. For jeg føler jo ikke at hvem jeg er har skiftet noe. Jeg er fremdeles meg, selv om jeg ikke er bare Christina lenger, men Christina Elisa. Så hvem i huleste er Christina?

Jeg vet det er meg. Og jeg er egentlig ganske så sikker på hvem jeg er, men hvordan svarer man på det spørsmålet? Jeg kan jo si at jeg er Kristen, jeg er ganske så bli og glad, men som alle andre har jeg det ikke alltid bra, jeg liker å synge, jeg elsker musikk, jeg synes det er gøy med bilder, jeg liker å være kreativ, jeg prater mye og fort. Jeg er av og til veldig random. Men vet du egentlig hvem jeg er nå?

Nei.. Egentlig, så burde vell svaret være – nei vet du, det tar litt lang tid å svare på, så har du lyst å henge med meg de neste årene? For jeg er hellig overbevist om at det tar litt tid å finne ut hvem jeg er. Jeg mener, jeg har så langt brukt 20 år på det. Så om du tror du skal fatte det på 5 minutter ønsker jeg deg lykke til. Men du er som sagt hjertelig velkommen til å henge med meg.

Og for dem som lurer, så er her forklaringene på navnet mitt;

Christina:

kristen, av det greske christos = Kristus, betyr egentlig 'salvet til konge'

tilhenger av Kristus

Elisa

Gud er fullkommen

(Jeg viste ikke betydningen av navnet når jeg tok det, me er veldig fornøyd med valget ser jeg:P)

Og sånn ellers så skjer det mye for tida, vi har jobba studio, så jeg har endelig fått spilt inn Still, de som vil ha den får spørre., Det føles ikke så alt for kaldt med -25, i alle fall ikke rett etter storm, Compass er herlige, dagene er lysere og året er faktisk snart over..sykt…

Det her ble en lettere blandet blogg, men sånn fungerer hodet for tiden, så da blir det sånn her og..:)

Kos dere med musikkvideoen til Compass:- Christina Elisa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar