torsdag 4. februar 2010

If you’re going to give up, then make sure you give it up to the right one.


Det er faktisk lov å føle for å gi opp av og til. Det er lov å føle seg svak, liten og ubetydelig. Det er lov å ikke fatte hva som skjer, det er lov å være som en berg og dal bane, det er ok at hjertet går i tusen biter av og til, det er greit at det tar lang tid før ting blir bra igjen. Det er ok å ikke ha det bra. Så lenge du har det bra. Så lenge du ikke gir opp. Det er lov å drite seg ut, så lenge du ikke slipper håpet. Så lenge du vet hvor det er mulig å hente mer styrke og så lenge du husker på å gjøre det. Det er faktisk lov å ikke ha det bra.

Det er kjempe lov å ha det helt nydelig også. Det er kjempe lov å være evig optimist. Alltid ha et smil på lur. Alltid se lyst på ting.

Det er lov å lengte hjem til himmelen. Det er lov å ha det skikkelig kjipt, men likevel være glad. Regnbuevær er ikke så dumt. Det er lov å ha en fortid. Alle har jo en. Alle har vi noe vi skulle ønske vi ikke hadde. Alle har vi noe vi angrer på. Tør du innrømme det for deg selv? Tør du la deg selv være uperfekt? Tør du la fasaden falle? Tør du være ekte?


Jeg smiler, jeg ler, jeg elsker livet. Jeg digger det. Jeg elsker folka. Jeg elsker at ting går bra. Jeg digger at Gud er så tydelig til stede, selv når ingen andre ser det. Jeg elsker at Han er en så fantastisk stor del av livet mitt. Jeg digger at Han blir en større del av det. Jeg elsker Hans ubetingede og grenseløse kjærlighet. Jeg elsker at Han lar meg være meg. Jeg elsker at Han er sterk i mine svakheter. Jeg elsker at Han lar meg ha det fælt, at Han lar meg gå selv, så langt som jeg klarer. Jeg digger at Han bare er der. Jeg elsker at Han ikke tvinger seg på, men venter tålmodig på at jeg skal huske å spørre om hjelp. Jeg elsker at selv når jeg har det kjipt, så stoler jeg 100% på Ham. Jeg elsker å se tilbake, bare for å se hvor langt jeg er kommet. Få se at jeg faktisk har vokst, at jeg har fått et nærmere forhold til Han. At jeg har blitt tryggere på Hans løfter. Jeg digger at jeg kan se at Han har vært der. HELE tiden. Det er sykt digg det! Jeg elsker at når jeg vil gi opp, så kan jeg gjøre det! Rett opp til Ham. Kaste det fra meg, så hardt og så langt jeg bare kan.

Jeg digger at min fortid ikke har noe å si. Jeg digger det. Hele livet. Med alt det innebærer. Med harde fall, lang tid å reise seg. Når jeg så vidt klarer å holde hodet over vann. Det er likevel så verdt det! Det kan godt hende livet er tøft, og livet kan være tøft lenge det. Mye lenger enn en skulle tro, men en eller annen gang så snur det. I will soar with you above the storm! Det betyr ikke at stormen aldri kommer, eller at du aldri vil føle den på kroppen. Stormer kommer. Det betyr bare at du kan la den rase, bare hold hodet over vann, fest blikket oppover og hold fast.

Jeg har ikke et perfekt liv. Kommer aldri til å få et perfekt liv. Har aldri vært særlig glad i glansbilder.

Og hva er vell fineværsdagene verdt om vi ikke har en storm å sammenligne dem med?


Jeg mener forresten at Jesus er han du skal gi opp til.

- Christina Elisa

3 kommentarer:

  1. Fantastisk innlegg, du er en nydelig jente du, Christina :) Er så enig i alt det du sier og var flott å lese det her!

    SvarSlett
  2. NAAAAAAAAAAIS!!! grisenais faktisk :D
    Du e berre bra du ;)

    SvarSlett