søndag 14. februar 2010

I am Loved, so that I can Love


Elsket for å elske
Velsignet for å velsigne
Være et lys i mørket

Jeg har gitt livet mitt til noe større. Ikke for at livet mitt skal bli lettere. For det blir det ikke. Ikke for at problemene skal slutte å komme, for det skjer ikke. Ikke for at jeg er mye bedre enn alle andre, for det er jeg ikke.  Men fordi det gikk opp for meg en gang. Der må være mer. Det kan ikke bare være å leve. Livet er spennende nok det, men jeg fant mer. Jeg har møtt noen som har snudd min virkelighet på hodet. Som har gjort min svakhet til styrke.

Jeg har møtt noen som elsker å elske meg. Som elsker meg grenseløst. Hele tiden. Som elsker meg før jeg har blitt bedre, om jeg ikke blir bedre, om jeg vil forandre meg, om jeg ikke vil forandre meg. Som elsker meg like mye uansett.Det finnes ingenting jeg kan gjøre, eller ikke gjøre for at Han skal elske meg mer eller mindre.

Det er nydelig
Det er verdt å leve for
Det er verdt å dele
Det burde spres
Det er sant selv om du ikke tror det

Han elsker meg uansett, enten jeg vil det eller ikke.
Jeremia 31,1
”Med en evig kjærlighet har jeg elsket deg”

Jeg velger å ta imot den kjærligheten
Jeg velger å la den forandre meg
Jeg velger å la Ham elske meg, slik at jeg kan elske andre

- Christina Elisa


3 kommentarer:

 1. Hei, du kjenne kje meg... :P men eg lese bloggen din, fust for eg va forveten, så for at du e flink å skriva. Blei heilt sjåkka når eg kje fant skribleveggen din i dag, den har blitt ein faste stopp i bloggeronden min...men så heldigvis kom eg fram t an t slutt :D

  Men altså, ville barra sei, at detta va noke eg trång i dag! (tenkte eg sko sei d. E så kjekt når folk har nytte av d ein skrive, suns ikkje du o?) hehe

  SvarSlett
 2. Hei hei=) Kjenner deg ikke, men vet godt hvem du er=) (Gratulerer foresten:D)
  Bra du fant den:)
  Veldig kjekt med sånne tilbakemeldinger ja:) Det varmer :)

  Så må du ha en nydelig dag videre=)

  SvarSlett
 3. Hehe...joda eg rekna vel me du viste kim eg va...(sie eg viste kim du va liksom :p hehe)
  (Jo, takk =D)

  Ha ein kjempe dag du o! ;)

  SvarSlett