onsdag 17. februar 2010

How come it’s so easy to slip away?

Har du tenkt over det? Alle folkene som tar snarvisitter innom livet ditt’? Alle de som kommer, er viktige og forsvinner ut igjen. Det er sprøtt. Noen er ikke viktige så lenge, noen er viktige lenge, noen blir igjen lenge i hodet, andre forsvinner med en gang. Likevel så har alle sammen vært med på å forme deg.

Jeg fant igjen er brev i dag. Fra ei på et team i 2006. Herlig å lese, men jeg klarer ikke huske hvem hun var. Likevel er jeg sikker på at hun betydde noe. Det ser i alle fall ut sånn der.

Og der er så mange flere slike. Selv om jeg ikke holder kontakten med alle disse herlige menneskene, så har de betydd mye for meg og på en eller annen måte så betyr de fremdeles mye. For jeg er meg, på grunn av alle disse herlige menneskene som på så mange forskjellige måter har gjort meg til meg.

Så selv om dere muligens ikke er i mitt liv lenger, 1000takk for at dere tok turen innom.

4 kommentarer:

 1. Heilt sant:) De fleste menneska vil ha ei eller anna påvirkning på oss. Du har værtfall blitt påvirka på en god måte av de du har hatt i livet ditt. Du e flott, Christina :) Følt bære førr å si det :)

  SvarSlett
 2. kem du hadde fått brev fra da? :D

  SvarSlett
 3. E det samme teamet som du va me på?
  Det va utenlandsk navn, så e tror kanskje det va paris teamet..:P klare ikke tyde det en gang, sånne sære bokstava:P

  SvarSlett