tirsdag 1. desember 2009

Vi prøver en gang til.

Jeg er så takknemlig for at jeg ikke trenger å være perfekt. For det går bare mer og mer opp for meg at det klarer jeg aldri. Nesten uansett hva jeg gjør, så er der et eller annet som gjør at det ikke blir helt bra. Men jeg slipper å være perfekt, jeg kan bare peke på Jesus, for han er det alltid. Uansett.

Jeg klarer ikke la være å såre folk. Tråkke på tær, si ting jeg ikke burde sagt, gjøre ting jeg ikke burde gjøre. Men Jesus, han er alltid bra han. Gjør aldri feil, sier aldri noe han ikke burde sagt. Han bare elsker å elske oss. Elsker å fortelle oss hvor bra vi er, selv når vi har gjort mange teite ting. Til og med når vi selv har vært helt overbevist om at vi har gjort ting med de rette motivene. Til og med når vi plutselig oppdager hvor feil vi har tatt. Ingen fordømmelse. Bare kjærlighet, en utstrakt hånd, og et kraftfullt, kjærlig, herlig og fullkoment; Vettu – det gikk kanskje ikke så bra, men vi prøver en gang til.
Er ikke min Gud kul, så vet ikke jeg.
Tenk at Han digger meg! FREMDELES!
- Christina Elisa (fremdeles full i feil og mangler, men jeg velger å peke på Jesus!)

1 kommentar: