torsdag 10. desember 2009

Min Greie

Alltid skal det handle om min greie. Og hvordan jeg ville gjort det. Alltid skal ting sees fra mitt ståsted. Folk må fatte hvordan jeg har det. Hvorfor jeg hadde rett til å gjøre det slik, eller reagere sånn. Alltid må man krasje i veggen før man plutselig oppdager at der finnes flere bokser enn bare sin egen. At der finnes flere som lever i såpebobler, at der finnes flere sider i en sak. Det finnes alltid flere sider i en sak. Og min side ser ikke ut som din side.

Nei, det har ikke skjedd noe stort og revolusjonerende, men av og til legger man merke til ting man ikke har lagt merke til på en stund. Plutselig blir du så obs på hvordan noen andre reagerer, hvordan andre handler. Så ser du det. Ojda, jeg gjør det også sånn. Jeg har også tenkt at det er bare meg som har det sånn. Jeg har også tenkt at jeg er helt alene om å være på denne måten. Newsflash! You’re not! Alle er vi ulike, og alle er vi unike. Men har du lagt merke til hvor like vi er? Hvor mye vi gjør som alle andre gjør? Hvor mye av din tankemåte som faktisk er lik. Selv om dere er super ulike? Til syvende og sist er du bare et menneske du og. Og du, som alle andre er opptatt av din greie. Noen mer enn andre, men det er likevel viktig. Selv når du gjør noe for andre, eller for en større hensikt så er det din greie som gjelder. Alltid. I alle fall som oftest. Selv når det bare er snakk om hvordan man tar oppvasken. Alle som har prøvd å bo i lag med mennesker med en annen oppvekst vet at det er ikke alltid de store tingene som gjør ting vanskelig i lengden. Det er de små. De tingene som må gjøres på din måte. Din greie. Det er sånn, fordi det alltid har vært sånn.

Vi er sånn med de viktige tingene og.

Hva gjør du når du oppdager det?

2 kommentarer:

  1. kaching! been there, done that! :) men e huska ikke ka e gjor.. :) e tror e ber ekstra for den/dei personane.. :D

    bra innlegg btw! du e søt!

    SvarSlett
  2. Steikje smart innleg;D

    SvarSlett