onsdag 9. desember 2009

Bedre sent?

Jeg er ikke så sikker på om det alltid er bra..Av og til er det nesten bedre med aldri, men den gangen her var det helt greit med seint. Så jeg tenkta at siden jeg har så syyykt fokus på jul for tiden, så kunne jeg vise dere hva mine juleforberedelser går ut på. Redigere bilder.
Så her er en liten haug med bilder:Og sånn ellers så har vi hatt delte dager her oppe. Fotogjengen har hatt "FotoFrode" og tatt bilder, jeg har jobet med LiveCampen, Musikk folket har vært i Studio Nord og film gjengen har ledd seg skakk hele natta mens de har filmet noe greier. Nå sitter de i tussmørket på redigeringsrommet og jobber. Men før den uka her begynte så var det jo helg og i helga hadde vi en "annerledes gudstjeneste" på Lilletoget her i Mosjøen. Det var veldig velykket. Kjempe kos. Eneste gangen jeg har fått noe som ligner julestemning. Masse folk. :) herlig. Så livet er gudd.

Ja, åsså har jeg pakkekalender i år!:D Takket være mine fantastiske søstre! Veldig digg=)

Og sånn ellers så skal jeg fortsette med å høre Switchfoot og late som om det fremdeles er lenge til Jul.

Christina Elisa
(btw. jeg klarer ikke bestemme meg..julemusikk eller switchfoot??)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar