søndag 1. november 2009

Pbu, Jarle og alt mulig annet skøy!

Nå har jeg vært litt stille ei stud igjen..Bare ta det som et tegn på at jeg faktisk har et liv. Jeg har liksom ikke tid til å sette meg ned å formulere alt så bra. Så derfor blir det bare noen sånne som det her innimellom.Siden sist har det snødd, jeg vært på pbu. Det var sykt bra! Lee Burns er herlig. Det er ungfila og. Og når jeg i tilegg fikk møt sånne herlige Ålesunds folk igjen, så er jo jeg i lykkerus en halv evighet etter på. =) Så da er det godt å være meg^^ Men jeg har ingen bilder fra pbu.. Det jeg derimot har er bilder av den ”sunne” kvelden til meg og Andrea i høstferien. SÅ det kan dere få se. Dere er heldige ass!
Så har vi hatt Jarle Waldemar. Super herlig. Han er så bra han. Gleder meg faktisk veldig til han kommer opp igjen etter jul. Det skal bli bra.


Så var det helga da…
Lørdagen var rett nyydelig..=)Jeg tror den inneholdt alt.. Sånn ca;p Vi var en gjeng som for ned til Terje på kvelden. Spiste god mat og så film, var skikkelig kos.. =) Men før vi for ned, så bestemte vi oss plutselig for at vi hadde lyst å kle oss ut… =)
Vi sa selvfølegelig ikke fra til Terje, men bare møtte opp som;

2 stk emo (emo bilder må til da..)
(She must be emo..)
(sminker trollet..)
3 stk "the joker" - det er en..tilfelle du ikke kan telle..
nr. 2
nr. 2 pluss orgelbygger
2stk emo
Trollet..
Tha Bimbo..
Emo og The joker nr 3..
Btw. Har du prøvd å handle på rema i Mosjøen kledd som emo før? Det er en interessant opplevelse. Dem har vist ikke så mange sånne her oppe… Og når da ”the joker” kommer gåendes litt lenger bak, så får du nok av blikk.. Hjelper ikke at det er halloween… Men du, det er jo det som gjør det så gøy! :D Ja, så hadde forresten Mosjøen sin ofisielle halloween feiring dagen før.. Og som om ikke rema tur var nok, så ble Stein Arve (The joker på det siste bildet her..) stoppet av politiet.. Herlig sa du? "Kan jeg få se førerkortet? Jaja.., du var jo ikke mye lik deg da.."
Vell, nå er det søndag. Og den skal nytes.. =)

mvh. Christina - i tåkeland....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar