fredag 13. november 2009

Ok…så da er det på tide med en ”stakkars oss” post…

Jeg har lært det, at er man stor i kjeften, så får man som man ber om..Sånn er det bare… Så når jeg har sagt at – ”flytte fra gjengen? Tsss, aldri, jeg blir ikke sjuk jeg!” Ok, så det er viktig å handle i tro. Og å være positiv. Men Gud gav oss faktisk hodet vårt for en grunn og. Det er meningen man skal tenke med det. Så når jeg er sånn ca. den eneste som ikke er syk, og jeg er omringet av kun folk som er syk, vell, da sier det seg selv. Klart jeg blir syk og! Den ene hoster verre enn den andre her. Av og til, så høres det nesten ut som folk skal stryke med..

Men jeg har en gledelignyhet og da! For FØRSTE gang på en uke(!) har jeg sett Stein Arve.. Han har vært her nesten like lenge som meg, men han har vært.., em..litt sjuk? Så, da betyr jo det at han begynner å bli bedre:D HURRA! SÅ har Thomas og Erlend kommet opp igjen og. Det er bra. For det føles mye mer riktig at alle er her. Selv om jeg stort sett har bodd på rommet mitt i dag da..

Og ja, så lenge jeg sitter helt stille, ikke tenker over at jeg hoster og overser fullstendig skifte på om jeg fryser eller er ALT for varm, så er ikke formen så verst hos meg heller. Satser på at jeg faktisk får sove godt i natt. Så er jeg nok frisk som et esel i morra! Digg ey?


- Christina Elisa
(som ønsker alle sjuke sjeler der ute god bedring! Spes til deg bror.. ikke gidd å være syk;P)

2 kommentarer:

  1. frisk som et esel? e dei spes friske lissom?!?

    SvarSlett
  2. av og til maria, så må man være litt kreativ i ordvalge..krydder i værdagen vettu;D dessuten, så har jeg bare møtt friske esel, så da satsa jeg på at det pleie dem å være:D

    SvarSlett