tirsdag 20. oktober 2009

Tilbake for å snu...

Etter en veldig lang (men koselig) biltur med Onkel Frank og Thomas er jeg tilbake i Mosjøen. Var riktig nok ikke heilt 100% i water i går, men mye bedre i dag! Syns jeg da..Så får dere heller sjekke med omgivelsene mine om jeg var noe særlig bedre. Jeg blir liksom ikke heilt normal etter mindre enn 10 timer søvn på 3 netter.. :P

Det er godt, men travelt å være tilbake i nord! Det er så kos å se igjen alle sammen her. Så er det skikkelig herlig å starte rett på med så bra undervisning. Vi har Per Eivind Kvammen fra Sentrumkirken her. Det er veldig, veldig bra.

Men så over til overskriften… Jo, vi er hjemme for å snu. Det er nemlig Pbu til helga. Så torsdag morgen er det sørover igjen. Så er det opp igjen på skolen, jobbe som galninger med LiveCamp som er neste helg. Uka etter er det nesa sør igjen. Til Get Focused denne gangen. Så er det opp igjen hit, den helga er her lederskolen. SÅ er det ut på 2 ukers turne..*phu* Så er det vel egentlig snart jul tror jeg?
Joda..Om ikke tida gikk fort før, så gjør den i ALLE fall det nå! Såe..om du ikke har noe å gjør ei uke..join oss..vi har nok av ting du kan hjelpe med:D

Ja, jeg skal forresten bli flinkere å ta litt flere bilder til vanlig… jeg sliter litt med det fortiden. Har aldri noen bilder å legge med i bloggen…
Så, istedenfor bilder…Nesten like bra som bilder?
Kos dere!
mvh. Christina Elisa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar