tirsdag 13. oktober 2009

en liten "update"

Joda, Så da var jeg tilbake på plass I Ålesund. Har ikke vært her så alt for lenge, men jammen er det godt å være hjemme! Fikk komme rett til en fantastisk bra høstkonferanse. Veldig, veldig digg:D Det er så herlig å komme hjem for tida! Hver gang jeg kommer hjem, så ser jeg bare mer av de fantastiske tingene som skjer. Jeg digger folka, hjertet og arbeidet de gjør. Love em! Reint nydelig=))
Når ukene før har bestått av Twilight, Humming People, Ann Rosita og Camilla (selvfølgelig også alle mine herlige skolefolk), så er det lett å tenke at høstferien ikke kan toppe dem. Men, så består plutselig høstferien også av skolefolk (Linn og Stein Arve), Camilla, Humming People og Ann Rosita. Så kan du plusse på herligheter som Christer, Kristoffer og Christoffer, Mariane, Siri, Daniel, Nicolai, han bror, Maria, Nelly, Emilie, Anna, Lill Sissel, Tom, Mamma, Pappa, Eyvind, Tomas and you name it (jeg veit jeg har glemt en hel HAUG av folk nå) poenget er, at der kryr jo av bra folk hjemme! Det er jo så herlig! Energi boost uten like! Selv når man får minimalt med søvn.

Men veit dere folkens, jeg sliter med å holde fokus på å skrive. Så jeg tror jeg skal gi meg mens jeg fremdeles husker hva jeg skriver om. Jeg er glad i byen, nesten uten tvil glad i deg. Og gleder meg masse, masse til resten av uken hjemme. Life is good!

Btw. Kom å besøk meg en dag;PVinteren er her...


Må spres så mye som mulig..Hvor ofte får vi se Stein Arve i full gang med å sminke seg?!?

Lykkelige og klar for en liten tog tur! :D

Sånn følte vi oss etter en halv evighet på toget...


Camilla og Kim i evig lykkerus over å være i Ålesund


Camilla på shopping;D


Ny stil;D


???


Kim følge godt med på Ann Rosita:)

herlig middag, digg folk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar