søndag 18. oktober 2009

Ålesund i hjertet!

Så var det den fantastiske kjærligheten igjen...

Jeg tror at alle som har vært litt innom bloggen min, eller møtt meg sånn ”in real life” vet at der er noen ting som bare ligger veldig nært hjertet mitt. Og jeg kjenner det så godt når jeg er hjemme! Jeg er så glad i menigheten min! Jeg er så glad i familien min! Jeg er så glad i vennene mine. De som er hjemme i fantastiske Ålesund, og de som befinner seg rundt om ellers.

Det er så godt å være hjemme. Det er så godt å se at alt vokser. Se hvordan folk stadig tar Gud mer og mer alvorlig. Gjør mer ut av det å ha en så kul Pappa som det vi har. Det er digg!
Jeg elsker å henge med mine herlige J2U’ere:D Herlige Staben! Dere gjør en fantastisk jobb! 1000 takk! Jeg er så glad i dere! Og jeg er blitt så glad i dere. En uke er så alt for lite. Jeg rekker jo bare så vidt å være hjemme før jeg reiser igjen.

Og nå skal jeg gjøre noe jeg ikke pleier å gjøre her. Jeg tar en liten del på engelsk. Fordi at en av mine fantastiske nye bekjentskaper ikke er helt stødig i norsk enda.. =)

Mariane, Kristoffer, Christoffer and Christer! I know I’ve told you a million times all ready, but I gotta to do it again. I do really, really Love my church. And I love to come home and see what has happened since the last time I was home. And this time, it was amazing! You guys are so great! I love the heart that you have for the people here. I love to see how much you care. It makes it really hard to leave. But it also makes me even surer of the fact that I am coming home. I don’t want to miss out on this. Not at all. You are all so easy to love=) God bless you guys, heaps! See ya’ll in December!


Glad i Ålesund jeg! Her er så mange herlige folk! Og du merker at her skjer det ting. I alle menighetene. Det er liksom alle som blir berørt av det her. Jeg gleder med til å se hva slags fantastiske planer Gud har for byen min=)

Masse velsignelser til alle sammen fra Pappa i himmelen! Jeg er glad i dere!
Mvh. Christina Elisa (som rett og slett kjenner at det stikke litt i hjerte å reise fra alle sammen. Men som gleder seg masse til skolen og. Snakk om regnubuevær på innsiden!)(ny hjertesang<3)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar