søndag 13. september 2009

skrivesperre...

Det har rett og slett skjedd så mye i det siste, og jeg har vært sliten. Så da blir det stille, men jeg tenkte jeg skulle oppdatere litt i alle fall. Sånn at mine kjære uten facebook blir oppdatert og. Vi har vært en gjeng som har reist litt rundt og filmet for motorshow-extreme. http://www.extreme-motorshow.com/. Det var kjekt, det er jo faktisk litt over en uke siden nå, men jeg har fremdeles ikke reddigert noe på bildene mine, så derfor kommer de ut uredigerte:P

Har vært lederskolen nå i helga, var litt deilig for som gikk den i fjor, for det betydde fri. Ganske herlig. Veldig deilig å få slappe litt av. Det er faktisk mye mer slitsomt å være stipp! Selv om jeg føler jeg ikke gjør så himmli mye mer enn jeg gjorde i fjor. Og ellers så er jeg ikke ehlt sikker på hva jeg skal fortelle..?

Stein arve, Svanhild og Miriam har reist, og det merkes faktisk veldig godt! Jeg savner dere jeg! Men ikke for det altså, jeg hadde en skikkelig digg kveld i går=) Det er bra folk her! :D I like ’em!
Så fyller jeg ut resten med bilder.. og en film, som egentlig snakker for seg selv!:D


(han hadde just spruta masse vann på publikum, og meg.. men ellers var det en utrolig gøy fyr det her! Saimen, herlig fyr!)(der er vannet.....)
(Tomas redigerte litt på det her..http://img.photobucket.com/albums/v77/Tommygun/teamworkchristinatomas.png)

Janne ville jeg skulle ta bilde av henne, hun hadde jo på seg farger! (og kasseten min..)

Ha en god kveld! Husk at du er herlig, og jeg digger deg!

/ Christina Elisa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar