onsdag 23. september 2009

Plutselig går introen til ”blue like jazz” opp for meg.

Om du ikke klarer å elske noe, eller få hjerte for noe som du egentlig ønsker å brenne for. Tilbring tid med noen som gjør det. Det smitter. Å se noen elske noe, det får meg til å elske det også. Derfor er det så digg å tilbringe tid med Gud. Ja, livet kan av og til være en heller plagsom opplevelse, men jeg elsker det! Jeg elsker Gud, jeg elsker barna hans, jeg elsker livet, why? For det kommer fra Han! Og Han er så bra, Han ER kjærlighet, derfor klarer ikke jeg la være å være glad i folk. Uansett. Det er litt digg. Det gjør det så mye lettere å gi folk gode råd, for rådene kommer i kjærlighet. Jeg sier dette, fordi jeg bare ønsker det beste for deg. Jeg ser at vi ikke er helt på bølgelengde, men det spiller ingen rolle, for jeg er glad i deg! Jeg driter i om vi er uenige. Du er kul! Jeg digger deg! Ikke fordi jeg har så sykt mye kjærlighet i meg selv, men jeg henger litt sammen med han som lagde deg, og sånn som han skryter av deg, så kan jeg ikke annet enn å digge deg jeg og.

Fatter du følelsen? Det er herlig! Det er liksom så det egentlig ikke er mulig å ha en skikkelig dårlig dag, jo da, jeg kan våkne med en stressa og kjip følelse, men det er alltid et eller annet som bare snur dagen tilbake til ”the sunny side”. Ikke alt blir bra, men der er alltid noe å være glad for, noe bra å legge merke til. Det er så digg å henge med en som alltid påpeker det beste i alt og alle. Jeg blir så glad i folk! Så utrolig, utrolig glad i folk. Og steder.

Om du ikke er der at du klarer ha helt det forholdet til pappa i himmelen, heng med noen som har det forholdet, la deres glede, deres relasjon smitte over på deg. Vær nøye med hvem du tilbringer tid med. Det er viktig. Så utrolig viktig. Ellers har du ikke kjangs. Det finnes så mange bra folk, så mye bra der ute. Aj digg it! Der er så mange folk du kan hente inspirasjon fra. Hente glede og kjærlighet fra. Bruk tid med dem. For har ikke du påfyll fra en plass, så kan du bare glemme å være til nytte særlig lenge for andre.

Vi hadde motorstopp på vei til NyGenerasjon i år. Jeg tror egentlig at det var et bønnesvar. For det gav meg muligheten til å tilbringe en dag med min fantastiske slekt på Oppdal. Med herlige mennesker som bare elsker Gud. Som er så herlige! Det var påfyll! Det gjorde så jeg kunne klare en slitsom helg. Og likevel dra fra NG med en god følelse, sliten men lykkelig. Takk kjære Pappa i himmel for min herlige slekt! Takk for at jeg kunne føle meg som en velsignelse og samtidig bli så utrolig velsigna! Jeg er så takknemlig for familien min! Far, hjelp meg å velsigne andre. Lær meg å elske andre, slik du elsker meg. Hjelp meg å leve 100%. Hele tiden, for deg.

Gud, du er tøff!

- Christina

2 kommentarer: