fredag 28. august 2009

da var det på tide med litt nytt?

Jeg er vell installert her i nord nå. Det er godt å være tilbake. Og det var utrolig kjekt å begynne oppholde med en helt fantastisk super personalweekend, som jeg ikke kommer til å skrive så veldig mye om, for det er en stund siden nå, men for spesielt interesserte (mamma) kan man lese Janne sin blogg (men det visste vell du fra før?;D) .

Og sånn ellers har vi jo fått alle elevene på plass og. Det har skjedd mye de siste dagene ja! Vi har ønsket elevene velkommen. (Ingen bilder av det, fordi jeg ikke husker på sånt) Natursti, som jeg heller ikke har masse bilder av, men jeg har et av meg og paraplyen min da… Og jeg har også klart å dokumentere vårt første sykehusbesøk i år. Janne (med god hjelp av en veps) som sørget for litt action. Er så kjekt med folk som er super allergisk mot stikk. Så vi hadde oss en ”liten” by tur her en dag. Janne tok faktisk like godt og sov over der nede. Men heldigvis gikk det veldig bra. Takket være raske reaksjoner, allergimedisiner og den fantastiske legen Christina! Jeg mener meg ja. Man trenger visst ikke gjøre noe mer enn å ringe bakvakten for å bli tatt som legen. For nærmere info om min debut som lege, ring. Det er en herlig historie!

Janne slapp med andre ord unna årets første fjelltur i år igjen. Men slapp av mamma, det gjorde ikke jeg! Ikke at det var så dumt da. Var ganske så kjekt. Litt slitsomt, veldig kaldt vann å bade i på toppen. Kjempe herlige og positive medvandrere. Haha! Jeg koste meg:D Linn og Erlend er herlige. Rett og slett. Så har jeg et tips til andre fjellvandrere. Veldig kjekt med skift, spesielt om du skal bade, da er det lurt å gå i badetøy opp, men det er nok et triks å huske tørt undertøy og.. Sant Linn? Eller, vi klarte oss ganske så bra vi. =)
Jah, da er det vell ikke mer å si?

JO, for bloggen vil ikke sammarbeide..her skulle være flere bilder, og innimellom teksten, men den gang ei.. Får heller stikke innom senere for å se om jeg har fått det til da;D Siden jeg faktisk nevner at jeg har dokumentert sykehusbesøket..Jaja, alle mine facebook folk kan i alle fall se bildene:PJa, vi elsker fjellet og isvann!
- Christina Elisa

1 kommentar:

  1. Haha, ja eg e heilt enig me deg! Vi klarte oss råbra! Og for en fantastisk tur altså! :D

    SvarSlett