lørdag 15. august 2009

It's a girl!!

Glede! Nå er jeg tante til 3 nydelige! Emilie og Anna er blitt storesøstre. Herlig!! :D Litt kjipt å være stuck i nordland nå, men livet er godt her og! Faktisk så koser jeg meg veldig på personalweekend. Kjempe digg:D Og det har vært herlig å komme til Mosjøen igjen. Jeg lover bilder og slikt etterhvert, men for øyeblikket har jeg klart å legge alt av ledninger som jeg trenger i kofferten som ikke kommer før til helga..:P digg ey? Jeg har nesten tapetisert veggen min med bilder. det er herlig=) Bare kom og besøk meg!:D My life is great! Selv når drømmer forvirrer hodet mitt. Takk til den liksom.

Jeg er tante til 3 nydelige jenter! For en enorm glede!

Jeg har fått flere i kretsen rundt meg som utvider musikk smaken min, det er digg! Ny ep på vei til meg i posten:P

Jeg får gå på/ jobbe på en skole som virkelig har fokus på ting som betyr noe. Jeg får bruke tiden min nå, på noe som bygger en fremtid. Det er herlig å være en del av noe slikt.

Det er digg med nieser. Jeg er glad i dem..:D Masse.. Gleder meg til Oktober. Skal bli godt å se dem. =)

Livet smiler!! Og det gjør snart du og;DThe Sound of Arrows - Into the Clouds (Music video) from The Sound of Arrows on Vimeo.


Sangen fant jeg via Davidpollen.blogg.no (ligger på lista her) Stadig masse god musikk å finne der!


Nyt dagen! Det skal jeg gjøre!
-Christina Elisa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar