tirsdag 11. august 2009

God Morgen!


I dag, som i går, blei jeg vekt av sånne herlige folk utafor vinduet mitt. Veldig kjekt, men det ser ut som dem jobba veldig hardt, så jeg skal ikke vær så sinte på dem i dag^^

Noen som vet hvor lang tid det må gå før man kan gå på nylagt asfalt? Jeg lure på om jeg kanskje ikke rekker bussen min nå…:P Og den vil jeg rekke, for jeg skal nemlig utføre min borgerlige plikt. Jeg skal stemme. ”på forhåndtakk” Må jo nesten det, siden jeg reiser på torsdag. Jeg pleier å si at jeg har brukt så mange år på å bli gammel nok til å stemme, at det skal jeg i alle fall gjøre, dessuten vil jeg for al del ikke miste retten til å syte viss den nye regjeringen gjør noe jeg liker. HAR DU IKKE STEMT – SLUTT Å KLAG! Det syns jeg i alle fall da.
Og ellers må det nevnes at jeg har så troa på den dagen her! Regnbuevær, avtale om å møte masse herlige folk til kvelden, og jeg har funne en sang som bare fasinererte meg noe helt utrolig. Kan man få en bedre start på dagen? (ja, man kan slippe å våkne pga. de herlige folka som arbeider rett uttafor, men sånn reint uten om det, nei!)
Jeg liker livet=) Rett og slett:)Nyt dagen!
-Christina

3 kommentarer: