tirsdag 11. august 2009

Det føles rart!

Det føles som regnbuevær..
Jeg har gledet meg lenge til å reise opp igjen til Mosjøen. Plutselig gikk det opp for meg at det bare er litt mer enn et døgn til jeg reiser.

Sykt! Jeg vil jo være litt lenger i Ålesund? Jeg har lyst å rekke å hilse på min nye nevø/niese. Jeg har lyst å si ”hadebra” til alle som ikke er kommet hjem enda. Jeg trenger litt mer tid med mine herlige venninner. Jeg har noen jeg har lyst å være litt mer i lag med før jeg reiser. Men, det er litt for sent å komme på nå.

Men jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år! Det skal bli herlig! Gleder meg! Masse.
Det er liksom slik med livet, at man aner ikke hva som skjer videre. Hva får jeg nå?

Did I ever tell you I got struck by lightning 7 times?

Gleder meg!

(Det er lov å legge ut skrytefilmer sant?)
Det her er en venn av meg! :D


http://www.magnusgranholt.net/

Sov godt folket=)
-Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar