mandag 6. juli 2009

Sommer, sol, is, skjærgårds<3

Nå er det lenge siden sist! Men det er rett og slett fordi jeg har vært på skjærgårds. Herlig uke det altså. Utrolig syyykt deilig vær, en av mine venner blei 2 gradsforbrent ( måtte bare nevne det)! Og ellers så fikk vi masse herlige konserter som Humming People, The Band With No Name, David Andrè Østby, Paul Grønseth, og en heil haug til, men hodet mitt står stille for øyeblikket.

Teltliv er herlig. Kaldt på kvelden og drepende varmt om morningen, dusje i saltvann fordi det så vidt er vann i dusjene, boksmat og nudler, polarbrød og Nugatti. Hva mer kan man ønske seg?

Jeg vet ikke hav mer jeg skal si..legger heller ut litt bilder jeg. Ikke at det blei tatt så mange, men noen ble det jo. Tak og lov for mobilen!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar