mandag 13. juli 2009

Jeg har fremdeles maling i håret..

Og noe sier meg at når den er borte vil der være ny maling..:p jaja..Det er helt greit det! For endelig har disse to:

Blitt til Disse to:


Skulle egentlig med glede begynt rett på
- senga (Her full av tinga som var i hyllene..)

- Kommoden (som dessuten må pusses og tydeligvis organiseres..)


-Pulten (Som også må tømmes og ryddes:P)også, men jeg maler inne på rommet mitt, så da må jeg sove på gjesterommet mens prosjektet er i gang.. Og det er ikke mulig de neste dagene siden han bror får ”mystisk” besøk, det vil egentlig bare si at han får besøk av ei jente jeg aldri har hørt om før, men det blir sikkert koselig. =) Hyggelige folk dukker stadig opp på uventete steder.. Gjesterommet for eksempel.
Og ellers så gleder jeg som en unge til alle møblene er ferdig malt og jeg har fått byttet ut ”knottene” på kommoden.
Disse:

Mot disse:Så er det bare å jobbe på kiwi sånn ca 9 ganger til(og jeg teller i dag..) Det skal nytes 6 fridager, så skal jeg til mosjøen=) Herlige Mosjøen! Og etter act er det bare 9dager til før jeg e på vei opp mot Mosjøen nok en gang. Herlig?=)

Så får vi se hva livet bringer videre.. Nå kan det jo hende at jeg plutselig blir i Ålesund et år før jeg flytter til Oslo.. Eller så må jeg begynne å leite etter leilighet ganske snart jeg og.. Er ikke livet spennende (og merkelig) så vet ikke jeg!

Nyt dagen! I will<3
/christina

(Nå er den mystiske gjesten kommet..Men vi lika trøndera!)

1 kommentar: