torsdag 23. juli 2009

Jeg er ikke skapt for sommerferie…

I alle fall ikke den her type sommerferie.. Ferie er greit det, viss du er ute og reiser en hel masse, eller har mange som er hjemme. Ferien skal vær avslappende, men sosial. Stapp full av venner og gode minner. Men når jeg tenker meg om, så er jeg alltid lei av ferie når den nærmer seg slutten. Og egentlig syns jeg ikke det er så gøy med avslappende. Ikke så veldig mye mer enn en uke i strekk i alle fall. Og i år har ferien min vært LANG! Siden mai faktisk. Begynnelsen var ikke så verst da. Fint vær, 17. mai. Besøk og reiste på besøk. Benedikte var hjemme og veldig sosial^^, (vi lika ho).J2u hadde fremdeles møter, så da fikk jeg gjort litt der. Så tok j2u sommerferie (Skuf) Joda, så var det skjærgårds, og det var herlig. Rett og slett nyydelig. Fantastisk herlig! Lett at jeg vil dit neste år og. Vell, så reiste jo Benedikte når vi var på skjærgårds, Kristiane og Andrea er fremdeles hjemme, men vi tre, vell, vi har en tendens til å jobbe sånn at vi ikke kan være i lag, eller reise litt rundt. Jeg er faktisk ikke heilt sikker på hvor dem har gjort av seg, men det har ikke vært lett å få tak i dem! (ikke at jeg har prøvd så veldig, jeg har jo vært sliten og lat selv:P) hehe.. Jeg jo hatt Maria og Kenneth hjemme, og godt er det! Men nå er de på tur til Latvia sammen med en hel haug med andre herlige j2u’ere. De er på tur og gjør nytte for seg. Jeg og vil! Jeg nekter å ha en sommer der jeg ikke gjør noe nytte for meg neste år. Det er greit at jeg trenger penger og at det er fornuftig å jobbe, men jeg er ikke så fattig at jeg _må_ bruke en hel sommer bare på meg selv. Bare så det er sagt. Minn meg på det:P Så skal jeg nevne at de siste dagene har absolutt ikke har vært gale, jeg har fått utvidet vennekretsen. Det er jo alltid herlig, gode samtaler er noe man virkelig burde lære seg å sette pris på. Så var det jo veldig kos i går kveld og da. Så helgen og dagene etter har slettest ikke vært ille. Men jeg sitter fremdeles med følelsen av at jeg har lyst å gjøre noe. Det går ikke an å ta fri i Gudsrike. Jeg kjenner det på hele meg. Nå er jeg lei.

Heldigvis! Så skal jeg på ACT snart. Og da, da skal jeg i alle fall ikke sitte å sløve. Det kan du godt si. Det skal bli deilig! Slitsomt, tror jeg. Faktisk tror jeg det blir veldig slitsomt, men jeg kan ikke hjelpe for at jeg gleder meg. Selv om jeg skal jobbe på kafé og det egentlig ikke er helt min greie.

Jeg gleder meg som en unge til jeg er tilbake i nord. Til jeg får begynne å gjøre en hel haug med ting igjen. Det skal bli herlig!

Gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg, gleder meg,GLEDER MEG! :D
Mvh. Christina. Som gleder seg til å jobbe for noen andre enn seg selv..
btw.
(Gunhild som har tatt nederste bildet, det øverste lånte jeg av google..)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar