tirsdag 9. juni 2009

Gud skapte rosa!

Jeg har hatt en spredt dag i dag. Og når jeg var inne på rydde og vaskedelen av dagen fant jeg en gammel KNAS perm. Så herlig! Masse gøye ting der. Blant anna et sitat fra vår herlige Annette. Gud skapte rosa. =) En gøyal åpenbaring hun fikk en gang ho lakkerte tåneglene sine tror jeg det var. For en gøyal ting å tenke på. Så da har jeg tenkt litt på det jeg og=)

(Rosa negler er skøy!)

Og ellers i dag har jeg øvd gitar. Begynne rå bli dyktig nå ja! Haha! Kan spille ”en ekte lofottorsk”, ”hang down your head Tom Doooooley!” , ”Er du veldig glad og vet det ja så” og sist men ikke minst ”He’s gott he whole world”. Er ikke det herlig så vet ikke jeg. Målet er å bli skikkelig dyktig til skjærgårds ;P men noe sier meg at det kanskje er litt vell optimistisk? Jaja, det er i alle fall deilig å være i gang. Nå er jeg nærmere å kunne begynne helt på min egen musikk. Det er så digg å lage ting. Det være seg musikk, bilder, you name it! Jeg liker det.

Og ingen perfekt dag uten herlige mennesker. Dagen i dag hadde (i tilegg til familien) et innslag av Stine. Er så alt for lenge siden jeg har sett henne. Var skikkelig digg å se henne igjen. Det er ei jente jeg har savna. La med et bilde fra turen vår til Paris. Skal vi ta en ny sånn tur Stine? Me And you + the big city?

Vell, da var det csi så senga. Natta herlige folk!
/Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar