fredag 5. juni 2009

God morgen!

Ja, jeg har faktisk klart å stå opp i dag, men guri, det var ikke lett! Jobb er en slitsom velsignelse, det er meningsløs rangling og. En kombinasjon av de to er i alle fall ikke bra. Jeg tror kanskje den første hadde vært lettere uten den siste.


Og ellers så er det HELG klokken 17 i dag. Hvor herlig det skal bli. Jeg gleder meg. Helg er alltid bra. I alle fall nå som jeg har to av prinsessene i Ålesund på en gang=) Blir nok litt Andrea, Benedikte og Christina helg det her. I tilegg til at søndagen og er satt av til jentekos. Så herlig det skal bli. Livet er godt! Selv når det er iskaldt ute. Sola har kanskje tatt seg en liten pause, og nysnøen har lagt seg i fjella igjen, men helg er helg. Og er der ikke sol, så får vi late som der er sol.. Kos dere med den her dere:Nyt dagen folkens!

/Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar