søndag 7. juni 2009

For en HERLIG søndag!

Fikk sove leeenge<3 (Det er deilig det av og til) Så var det bare å sette i gang å vaske bad og rydde rom, henge ting på veggene. Jeg og mamma fant ut at vi skal male møblene mine. =) Skal bli herlig=)) Så er fremdeles en del arbeid igjen med det rommet. Men jeg har i alle fall kommet litt videre. Det er skikkelig digg å drive å sette ting sammen, prøve å det til å henge sammen. I Love it.

Ja, og på fredag Var det en herlig kveld med Andrea og Benedikte=) Ei syyyykt kort natt før jeg spurta på jobb lørdag morgen, men det var no passelig nice det og. Hehe=) Livet er godt folkens, det er bare til å nyte det! :D Legger med et par bilder fra litt av fremskrittet på rommet=) så får jeg heller oppdatere mer når der er mer;P(bilda her er produsert av meg..:P)
/ Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar