tirsdag 2. juni 2009

Ajajaj for en tid det har vært!

Først må jeg bare beklage for manglende bilder, men jeg har visst missplassert en minnepenn og et minnekort.. kjedelige greier..MEN som trøst har jeg lagt med to bilder av den nye hobbyen til meg og Benedikte..(Og de er tatt den siste tiden:P)I alle fall. Jeg har overlevd en uke hos svigers=) Ikke så fryktelig vanskelig, for det var herlige folk. *phu* Føler jeg har møtt alt for mange folk, og flere skal det visst bli. Jaja, det ser i alle fall bra ut så langt! Og takk til Kaare som gjorde at jeg ikke møtte bare nye folk. Kjekt når kjæresten har sånn digg bestevenn. Sånt liker vi:D Rett og slett=)) Og ellers er jeg faktisk ganske så stolt over min lille prestasjon, og prestasjonen er som følger; jeg kom meg hjem, uten problem, med alle nerver i behold. Alene! Høres kanskje ikke ut som en bragd, men her var det altså snakk om 1 buss, 1 båt, en buss1 et fly, en buss, 1 en båt, en buss til og en kjøretur med lille bror som just hadde fått lappen. Jeg overlevde alt. Woooho! Nå kan jeg klare det meste! Bring it on!! rett og slett fit for fight ;P (Det er godt man har selv ironi i det minste…)
Og vel hjemme i gode gamle Ålesund, som ikke er så fryktelig gammel, har jeg hatt glede av solfylte, deilige dager, et kiwigrønt liv, søte små nieser og herlige venner. Benedikte og Andrea er virkelig krydder i hverdagen. Lett. (mine egne små skriveleifer er ganske så interessante de og..) Dessuten har jeg lært meg å leve på budsjett. Bestående av rikelig med penger, i alle fall til lønnen kom. Men så klarte man ikke budsjette. Så da har Benedikte og Christina (mhm, vi klarte å bli pengelens begge to..) prøvd å finne på alternativ underholdning… som å se på at de andre spiser kake på Lyspunktet;P tsss..neida, det var ikke fullt så ille, dessuten delte Benedikte med meg. Ja, og hva er egentlig Purinprøve??? (bilde kommer)

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. God Jul!

Ps: sjekk ut filmen, bringer gode minner eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar