torsdag 11. juni 2009

1881 på sms!

Vell, jeg blei plutselig med i jente gruppa til ho Maria i dag. Og en eller anna gang så kom historia om ”purinprøve” skiltet til meg og Benedikte opp (den er jo så herlig at den må fortelles!). Så da begynte vi jo å lure på hva i alle dager det kunne være. Og jeg har jo sett litt reklame i dag, så jeg hadde lært at nå kunne man sende spm til 1881 så fikk man svar:D

Så da var det bare å sende spørsmålet da!

C: ”Hva er en purinprøve?”

1881: ”mente du urinprøve? Det er i så fall når du tisser i eitt beger eller lignende så leger kansjekke om du har virus e.l Ha en fortsatt fin dag! Hilsen 1881”

Vell, nå som jeg så at det ikke bare var en datamaskin på andre enden følte jeg meg litt friere i formuleringen.

C: ”Nei, e mente ikke det. E lurte på ka Purinprøve va. Står på et skilt i Ålesund”
1881: ”Heh, dette er et utrykk som ikke står noe sted på nettet så går nok ut i fra at dette er feil skriving på dette skiltet. Og at det nok egentlig skulle stått urinprøve. Dessverre finner jeg ikke noe mer spennende. Ha en fortsatt fin dag! Hilsen 1881”

Nå begynte de fnisende jentene nesten å bli litt nysgjerrige på om det var mulig å få den jobben her. Det hørtes jo egentlig ganske så gøyalt ut.

C: ”Hvordan får jeg jobben din? : )”

1881: ”Søk du : ) ”

Nå var vi så på bølgelengde at jeg til og med fikk smilefjes og ingen hilsning! Fantastisk. Men jeg synes egentlig det ser ut som om jeg har snakket med mer enn en person.. I alle fall. Her er bilde av skiltet:

Og ja, det var feil å si det ikke kom opp noen plass på nettet, vi prøvde (før det innlegget her..) Og bloggen min kom opp;P

Sist men ikke minst en gåte:
Hva er lite, grønt, spiser stein og bor 4m nede i jorda?

/Christina

2 kommentarer:

  1. Jeg så det skiltet og lurte på hva det betydde!

    Hilsen Karina/kvasipessimist.blogg.no

    SvarSlett