mandag 4. mai 2009

Frustrert frue...

Kan vell strengt tatt ikke kalle meg frue, helt enda. Men jeg kjenner at jeg er litt frustrert ja. Det er sånn typisk som jeg pleier å få når det er gått for lenge siden sist jeg gjorde noe kreativt. Jeg kjenner at det stritta i hele kroppen. Noe vil skje, men jeg aner ikke hva. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få det ut. Jeg vil synge. KJEMPE! Men jeg får det ikke til sånn som jeg vil. Jeg vil danse, men jeg er ikke flink nok. Jeg vil gjøre noe. Jeg vil skrive, jeg vil synge. Jeg får lyst til å hyle og skrike. Det bobler. Alt for mye. Det er liksom bare noe som ikke stemmer. Det er ikke godt.Jeg leste bloggen til Linn Therese. Herligeste bloggen. Det er så herlig å høre og se, det er så digg! Hun er så digg=) Masse glad i deg. Og savner deg litt for mye.. Og det er så herlig at du blir strekt så mye, vokser så mye. Det er nice. Rett og slett. (Bildet under stjal jeg fra Linn sin blogg, så om du vil vite hvorfor hun har kjøpt skuter sjekk bloggen! http://www.linntboen.blogg.no/)

Jeg vet jeg har vokst i år jeg og. Masse, faktisk, men akkurat nå stanger jeg hodet i veggen. Jeg må bare få gjort noe kreativt snart. Er ikke så mye mer å si. Eller gjør. Bortsett fra å pakke ned tingene mine, men jeg føler liksom ikke at det hjelper så fryktelig mye på kreativiteten med helt tomme og hvite vegger. Det pleier som oftest bare å forsterke den følelsen av at et eller annet holder på å sprenges inni meg. Det er rart. Det er skikkelig rart. Det føles liksom bare feil.

Så, i dag skal e ikke rydde, sjøl om det i aller høyeste grad er nødvendig. I dag skal jeg prøve å få gjort noe kreativt, ellers blir jeg nok ikke særlig gøy å leve med. Og det hadde jo vært litt kjipt den siste uka :P. Spørsmålet er bare ”ka i alle daga skal e gjør?”(2 siste - Gunhild sine:P)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar