tirsdag 7. april 2009

Det strømmer glede!

Kan jeg få smitte deg litt? Med ekte glede, få smitte deg litt med et lite smil?

(Sånn til advarsel. Den bloggen her er proppfull av bilder. Gamle, glade og smilende bilder)

Joda, jeg sov godt i natt. Og herlighetenes heldigvis så lå der et jk på bordet ved siden av min søte, lille, mini pc. Og hva handlet bladet om? Jo, GLEDE! Er det ikke befriende? Et blad som ikke handler om problemer, bekymringer og alt mulig sånt, men et blad som handler om glede og den fantastiske påvirkningen det har på hele helsen din.


Jeg kjenner at jeg blir glad! Tenk at jeg ikke bare får lov til, men blir veldig sterkt oppfordret av bibelen til å glede meg. Ikke av og til, men alltid. Under alle omstendigheter. Er det ikke herlig?"Gleden i hjertet gir god helse, men mismot tærer på marg og ben" ord. 17:22

"Gled dere i Herren alltid! Igjen vil jeg si: Gled dere! La deres milde sinnelag bli kjent for alle mennesker!" fil 4: 4-5"Stans og legg merke til Guds under!" job 34:14"Glede drar glede med seg" Bjørnstjerne Bjørnson
Det strømmer glede, det bobler opp innvendig. Jeg vet hvor det kommer fra og jeg vet hva jeg vil gjøre med det. Jeg vil spre det videre. Er det flere som blir med meg? La oss velge å være glade, og velge å spre det videre. Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor vondt i kjeften du får! Og hvor utrolig mange du kan smitte. At du gleder en person som da klarer holde inne et raseri anfall som stopper en sint sirkel isteden for å starte en? Hvor mange mennesker kan man egentlig påvirke ved å smile? Mulighetene er uendelige.

"...Hun ler mot den kommende tid" ord.31:25


La oss velge å glede oss, kose oss, spre litt glede og spre litt liv. Ikke telle bekymringer, men gleder.
"De så opp til Ham og strålte av glede, og deres ansikt rødmet ikke av skam" Salme 32:18


"Vi vil fryde oss og glede oss i hans frelse." jes 25:9


Smil og vær glad. Jeg kan ikke få sagt det nok. Gled dere folkens! Uansett hvordan du har det, der er noe å glede seg for. Og finner du ikke noe inne, gå ut en tur, kikk deg rundt. Les en vitse bok, spis en sjokolade eller en banan. Virker ingenting? Smil allikevel! Det kan vell ikke skade?

Mvh. Smilende Christina i en lykkerus som bare plutselig kom.. :D Herlig!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar