fredag 23. januar 2009

Flekkefjord tidene...

Det her blir bare nok en sånn kort og bildeløs oppdatering.. sikkert full av skriveleifer og. Har ikke allverdens med tid.. :)

Men nå er vi altså i flekkefjord, har gjort vårt tredje NGmøte idag. Det har faktisk vært veldig artig. Så det har jeg lyst å gjøre mer av:D Og ellers så skal vi ha det første møte vårt i kveld. I PK.. Som da altså er pinskeirka til Kimmi..=) Det blir i alle fall bra!

Så for å komme med litt sann sære og teite ting..
Før vi dro blei vår alles kjære Janne syk, og måtte bli igjen i Mosjøen. Gunnhild blei og der, for å passe på syklingen vå. Så tenkte vi at vi forlot all sykdom der oppe, men neida. Vi har TYDELIGVIS pakke den i koffertane våre. For nå er det nesten ingen som ikke har vært, eller er syk. Utrolig utfordrende. Å her skal vi komme å gi av overfloden vår til andre, dele ut velsignelsa, også er det nesten som om vi trenger dem mer selv. hehe=) Egentlig er det ikke fullt så gale. Klart vi er litt halveis, men alle er fremdeles veldig giverinnstilt og veldig klart for å spre litt glede og spre litt liv=) Pretty nice.

Og ellers så skal jeg på Underoath konsert etter påske:D NICE! Fler som skal?

var det mer da?? Jo! Jeg skal få ny mobil! For 47 nr e på sykehuset igjen..så om noen mangler det nye nr mitt..send en mail.. 47 er ikke i bruk for øyeblikket.. Det kommer sterkere tilbake når den nye telefonen kommer=) Jeg gleder meg til å få en frisk telefon. Det skal bli digg:D

Og ellers så digger jeg dere alle!
Fred ut fra alle oss "nordlendingane"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar