mandag 19. januar 2009

Blåsbortdagen..eller pakkedagen om du vil..

Idag er det blåsbortvær og pakkemodus. En ganske så fasinerende mix. Jeg syns faktisk det var direkte skummelt å gå over plassen i dag. Som Stein Arve sa var det direkte breath taking...Og heller umulig å gå rett frem.. Men ellers er det jo neeeeeeeesten koselig å høre på vinden:P Får meg til å tenke på Ole Brum og Nasse Nøff..Om ikke anna bra er posetivt;)
Vi skal sette nesa mot Rødde i dag. Og i morra er det Flekkefjord here we come. Så er det Haugedalane, haugesund og Kirken i Dalen. Jeg er litt usikker på Rekkefølge. Jeg tror ikke den jeg ga dere nå er riktig... Etter alt det der er det i alle fall Impuls. Det vet jeg. Og Jeg gleder meg! :D er så gøy å få sett så masse forskjellige festivaler på et år..=) Digg rett og slett. Og ellers så er vi faktisk snart klar til å sette nesa mot sør.. Bilder får jeg heller komme med siden. Neste gang vi har internett tilgang..:D Nyt dagen alle sammen!
-Christina-
Som har to sanger på hjernen i dag; "hjulene på bussen de går rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, og hjulene på Bussen de går rundt, rundt, rundt, gjennom hele Byen!"
"Når det stormer, når det stormer, når det stormer rundt omkring, HEI! Han er sterk, når jeg er svak, hjelper meg å ta nye tak. Når det stormer, når det stormer, når det stormer rundt omkring HEI!"

1 kommentar:

 1. :D Herlig du er!
  Det blåser fortsatt like mye her oppe i dag også. Vil ikke gi seg.

  Håper dere storkoser dere på turnè så langt! Jeg kjeder meg her hjemme... Og savner dere. Og vil bli bra snart...! *furte*
  Men men. Sånn er livet. I'll be back much stronger this time. Forhåpentligvis...
  klem

  SvarSlett