fredag 26. desember 2008

O, jul med din glede!

For en familie! 2 små turbojenter (høyt elsket og fantastisk herlige), 2 stk tanter og 2 stk onkler, 4stk søsken barn, et par foreldre, og 4stk søsken (da teller vi Tom og) også meg. 17 på juleaften. Det var herlig det! Mye julemorro på en gang! Og lydnivået? Type; høyt! Hehe..kakkling og fliring og gavepapriknittring og, ja, mer og mer av det meste.
For ikke å nevne skype! Joda, Evy, Maria og jeg har blitt direkte dyktige på skype. Aller kjekkest er det selvfølgelig å sitte rett ved siden av hverandre, på hver sin pc, for å snakke ilag på slype. Det blir det faktisk overraskende mye morro av!
Julesløv uten like. Det har jeg i alle fall blitt. Så det er kanskje bare bra at det er jobb igjen i morgen. Så kommer jeg i gang igjen. Så er det snart nytt år! Det blir bra det! Nytt år, blanke ark, kjæresten min<3, nye minner, nord-norge turne, sør-vestlandet turne, israel tur, å en fremtid som jeg ikke aner hvordan ser ut. Er ikke livet godt vell?

En lettere kaotisk blogg post det her, men jeg lover å komme med bilder og ryddige tanker når tankene mine er kommet i gang igjen..for øyeblikket sover de under tyngden av juleribbe, øvnsbakt reinbue ørret og kalkun. (For ikke å nevne alle kakene…)

btw. Skype date på film, det er nice det!

1 kommentar:

  1. sjøl om e ikkje klarte å få på kameraet mitt, å få mic'en til å funke når e skulle skype med kristin... lol...

    btw... slype?!? ;P

    SvarSlett