tirsdag 16. desember 2008

”Nå har vi vaska gulvet og vi har..”


Skura stola, vaska karma, gardinstenger, skapdører, oppe på skap, innimellom skap, oppe på tavla, under tavla og før vi setter oss for å hvile og puste ut ei stund skal jeg skrive det her, spise lunsj, gjør kjøkken tjenesten og vaske rommet. (ja, jeg vet at alt kom i ei evig lang setning, men jeg tenkte at da blei det ca like langt og tungt å lese som det var å vaske. Smart, ikke sant?)

Og ellers så har jula uten tvil kommet til Sandvik. Temperaturen har vært nede og sniffet på -20 men heldig vis har den krøpet tilbake til over streken igjen. (Det sir vi som ikke har bil og må kjøre på 0 føret.) Jeg er forresten evig takknemlig for alle dem varme klærne jeg/mamma kjøpte til meg i høstferien. Det har rett og slett vært heilt nødvendig. Det er herlig slitsomt her oppe også før jul. Er så mye som skal gjøres. Og som vi blei enig om i bilen i går kveld; ”Jeg gleder meg til juleferien, for da kommer jeg til å savne dere igjen.” Akkurat nå skal det nemlig bli svææært deilig med andre folk og nye impulser.

Vell… det var en liten mini juleblogg. Så får vi se om det kommer noe mer snart=)
God Jul! (istedenfor *Gud* Jul denne gangen..)

Ps: Plutselig blei jeg, Janne og Agneta sutte opp til å vaske badet og. Så litt sånn småskuffa gikk vi i gang. Men for å si det sånn; sommersanga, bikini og vannkrig = skinnende, latter rent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar