tirsdag 4. november 2008

”Siden sist”

”Det er lenge siden sist, at jeg satt på en kvist, og pissa ned i hodet på en pensjonist. Og pensjonisten sa, HALLELUJA! Alt det gode kommer ovenifra!”
Jo altså, det er for så vidt ei stund siden sist jeg gjorde det… men det var vell egentlig ikke slike hendelser jeg hadde tenkt å oppdatere dere på. Sånn egentlig tenkte jeg at jeg for en gangs skyld kunne fortelle litt fra livet mitt her oppe..:) Forrige innlegg kom fra kontoret til pappa, hjemme i huset mitt. Å det begynner jo å bli en liten stund siden.. Nå befinner jeg meg altså på rom 4. Som da er plassen hvor puta og dyna mi befinner seg. Veien opp hit fra pappas kontor gikk via Åndalsnes og til Mosjøen med tog. Heldigvis for meg så møtte jeg 2 kjekke(!) gutter på toget, de hadde reist mye lengre enn meg..^^, Thomas og Jimmy er herlig reisefølge=) De er i alle fall herlige å vandre gatelangs med i Trondheim=) Så etter mange timer i de trange setene på toget, i alle fall for meg, for gutta med komfort billetter var det visst hakket bedre..arg, så var vi fremme i Mosjøen.. Der ventet noen late og stille timer.. Og guri så deilig det var når folk begynte å komme! Så utrolig glad for å se dem alle igjen! Herlige, herlige, fantastiske folk. Etter nok en ”lat” dag var skolen i gang igjen, og jeg må ærlig innrømme at her streiker hukommelsen min, det ville mildt sagt være et eventyr om jeg begynte å fortelle hva som skjedde de dagene, det eneste jeg vet med sikkerhet er at vi ikke så lenge etter befant oss i Hamar på PBU. Fantastisk bra! Magnus er fremdeles like bra og høydepunktet var selvfølgelig når han nevnte attactorsken:D Gleden ved å se noen fra NgTeamet og ålesundsgjengen var heller ikke så verst. Opplegge der nede var nydelig bra. Det beste var selvfølgelig at min ellers så single tilværelse tok slutt… :D *glede*
Så var nesa mi på vei opp igjen til Mosjøen, hakket lykkeligere enn før, og visstnok ganske så trøtte underveis. Det var det tydeligvis ikke bare jeg som var. For når vi entret Trøndelagen klarte vi faktisk å glemme Kimmi…Kimmi har forresten fått seg øredobb i leppa i dag.. Ring og gratuler ham!

Ellers så er ”friåret” mitt sikkert noe av det mest slitsomme jeg noensinne har vært med på. For de av dere som har vært med å jobbet før høst’0’ konferansene våre…. Det er hverdagen her.. Men det er ganske så deilig. Sånn egentlig..:) Kulden er ikke så deilig, veldig mange tusen takk for Devold klærne mamma! De er flittig brukt! Å ha feber og koreografere dans er heller ikke direkte deilig. Men det er veldig gøy å se resultatet underveis..:)

Ålright.. jeg begynner å føle at det her bare endte i babbel. Så jeg skal faktisk ta sikte på å gi meg nå. Vil bare si at jeg gleder meg til helga, Get Focused blir bra! Gleder meg til Mandag og Ålesund<3>

(bilder av: Gunhild Bjørnnes - stippen min!)

3 kommentarer:

 1. weee!
  fin blogg, jeg storkoser meg med oppdatering! :)

  jeg kommer nedover på get focused på søndag, det er eneste dagen som passer;) men da kan vi hilse på hverandre igjen, og ha det trivelig i lag!!

  SvarSlett
 2. så bra at du gjør:D
  Det hadde jo vært fantastisk koselig da:D

  SvarSlett
 3. hehe, nå hørtes du ut som om du hadde en egen personlig stipp :P Søta!

  Gleder emg til å se hjembyen din! (Og savner dere get focused folk allerede...:P)

  SvarSlett