onsdag 15. oktober 2008

Viss jeg noen gang har tenkt at Tiden før Jul ikke er hektisk, så skal det til å snu nå..

Jeg satt og kikket på ”googlekalenderen” for å få litt oversikt over hvordan livet mitt blir seende ut før jul. Og Guri meg! Jeg skal bli dyktig på å pakke! Nå er høstferien snart over og jeg er på Sandvik igjen tidlig søndag morgen (søndag den 19). Så skal vi være på skolen i hele to(!) dager, før vi igjen må være pakket og klar for PBU-konferansen i Hamar. (Flere som skal dit?) Så altså, den 23. oktober reiser vi til Hamar og den 27/28 er vi tilbake på skolen, da er vi sikkert ganske så travelt opptatt av å vaske klær… Så den 30. Oktober (ikke mindre enn tre dager etter) setter vi nesa mot Get Focused i Tønsberg (noen som skal dit?) 10/11 er vi hjemme igjen. Så er det på an igjen med vasking av klær og stress. Så den 14. November, ikke mindre enn fire dager etter skal vi på skoletur til Trøndelag, Møre og Romsdal. (Flere enn meg som tenkte over at der ble en dag lenger i mellom turene hver gang?) Da er vi rundt om kring i det område der ca til den 24. November. Så er det på an igjen med vasking av klær og fire dager etter er det Live Camp på Sandvik. Da skal vi ha et kvalitetsopplegg klart… Herlig! Jeg føler det blir litt øving og planlegging når vi er ute på tur… Nå tror jeg at jeg har fått med alt… Jo! Det er juleferie fra den 18. Desember=)

Vell, nå har jeg ramset opp livet mitt fremover…
Sandvik; Jeg gleder meg MASSE til å se alle sammen igjen. Så det skal bli digg å reise opp igjen =)
Hamar; Jeg tror ikke jeg har vært på PBU før..? Men alle som har vært skryter, så jeg tror det skal bli bra, det herlige der er at jeg slipper å gjøre så himla mye, vi skal bare delta =) Pluss at jeg vet det kommer Ålesunds folk. ! Maria<3
Tønsberg: De få jeg kjenner som kommer fra Tønsberg er bra folk. Så det her kan umulig bli dårlig, og jeg har aldri hørt annet enn fantastisk herlige ting fra Get Focused, så det er noe jeg gleder meg MASSE til =)
Trøndelag/Møre Og Romsdal <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Vi skal bo på Brundstad, trenger jeg si mer? <3

Om du skal på noe av det nevnte ovenfor, eller befinner deg i Trøndelag/Møre og Romsdal i samme periode som oss, Let me know! :D

Noen som har begynt på julegavene?

2 kommentarer:

 1. Tiden frem til jul kommer til å bli hektisk ja. Og vi kommer til å bli noen utrolig dyktige pakkere i løpet av året :P
  Men kommer til å bli utrolig artig og :D

  Har begynt på julegavene ja, men ferdig blir jeg vel ike før den 20 desember :P

  SvarSlett
 2. haha! flink du er som har begynt!
  Jeg gleder meg til jeg blir flink å pakke....
  og til du kommer! :D

  SvarSlett