torsdag 9. oktober 2008

Ålesund<3


Det er fantastisk digg å være hjemme igjen! Så herlig å se alle folka igjen. Føles som jeg har vært borte en halv evighet:P Var egentlig ganske gøyalt å komme rett fra en festival til neste. Egentlig hadde jo e bestilt Mandag og tirsdag fri, men neeeei.. =) Jeg joina folket jeg. Masse artigere det=)


Masse stolt av gjengen her altså! Nok en gang har de overgått seg selv! For en lysrigg! Jeg tror aldri jeg har sett så mange movingheads på en gang før… Jeg husker høst’04, da var det sykt med 2… nå har 10? Jeg tror det er 10. Viss ikke det er flere. Det er i alle fall herlig=)


Nå skal det sies at jeg ikke har gjort så mye sanne praktiske greier..jeg har bare fikset noen skilt og ringt en hel drøss med telefoner… : ) Men det er digg å vær en del av greia=)
Elsker å være tilbake..=)

Å se Janne sitt herlige smil og få BE i lag med henne igjen! Solveig! Ahhh.! Linn Therese<3 Daniel og Daniel, Nicolai, Bjørn, Ruben og Ruben, Elena, Asgeir, Alex og Alex, Thomas, Ole Bull, Lars Erik, Vegard og Vegard (shit så mange som det er to av), Miriam, Siri, Kristiane, Sissel, Pia, Marius, Garshol, Jorunn, Liv, og garantert flere som jeg ikke kom på nå men som sikkert føyes på snart:P Masse glad i dere<3
Ska prøve å gi litt mer oppdatering iløpet av festivalen vår:D

1 kommentar:

  1. + Mamma, Pappa, Kenneth, Maria, Lill Sissel, Tom, Emilie og Anna =)

    SvarSlett