fredag 26. september 2008

La det øse

Ute regner det.. Å våkne til noe som minner om lyden av en elv, når det ikke pleier å være noe som minner om en elv ute, det er ikke et bra tegn. Det er mye vann som kommer ned fra oven i dag. Det fikk meg til å tenke på et dikt kusinen min skrev i minneboka mi når jeg var yngre. Det får nesten været til å bli koselig. =)

La det øse
La det pøse
La det bare hølje ned
For vi kan ikke
Nei, vi kan ikke
Bli bløtere enn vi er

I dag er dagen for varme klær, paraplyer, kakao, ullsokker, strikketøy og gode venner. Eneste jeg mangler er varme klær og paraply. Jeg blir rett og slett nødt å hente mer klær hjemme. Jeg var tydeligvis i sommermodus når jeg pakket. Nå er klokken straks halv ni og det er tid for frokost og siste økt med lederskolen. Det har vært mye, det har vært langt og det har vært utrolig interessant.

Det er jo litt deilig at det øser såpass ute.., så får jeg i alle fall ikke hjemlengsel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar