søndag 7. september 2008

Kaoset som er meg

Det er så evig lenge siden jeg har satt meg ned for å skrive. Skrive skikkelig. Latt tankene flyte i et eneste sammensurium, fått dem ned på papiret. Ryddet i kaoset. Kaoset som gjør det umulig å bestemme seg for noe som helst, umulig å oppdage forandringen før du står midt i det, umulig å lese andre. Umulig å tenke mindre enn 14000 tanker. Umulig å skrive bare en plass av gangen, umulig å følge linjene. Umulig å tenke klart. Ulevd fremtid og ukjent fortid. Kaoset som er meg. Kaoset som egentlig ikke er så kaotisk.

Det er så lenge siden jeg har latt tankene og kaoset bli til lovprisning av en som _alltid_ vet og alltid har kontroll. Det er så lenge siden jeg gikk inn i ørkenen, det er så lenge siden jeg lot hjertet bli knust for andres drømmer, andres planer, andres fremtid, andres knuste hjerter og knuste drømmer. Jeg vil drømme stort, større, størst!

Jeg vil være hjemme, hjemme sammen med dem jeg er glad i, jeg vil være der for vennene mine. Sitte med dem, i stillhet og kikke i taket. Lytte. Jeg vil være her. Med dem jeg er glad i. Jeg vil nærmere Gud, jeg vil vite at jeg er på rett plass. Jeg vil se den ukjente fremtiden. Jeg vil drømme igjen. Jeg vil drømme så høyt, så lenge og så likt Gud at ting blir annerledes. Jeg vil ikke bare få, jeg vil gi ut. Jeg vil ikke bare leve lovsangen når jeg føler for det, timingen er riktig, jeg er perfekt og hjertet står rett plassert. Jeg vil lovsynge hele tiden! Jeg vil leve en eneste stor lovprisning. Jeg vil ut av ørkenen, men så lenge som jeg er her vil jeg søke Deg. Så lenge jeg er her vil jeg gjøre det beste jeg kan gjøre ut av å være i en ørken. For en dag vil det øse. Jeg vil ikke bare få, jeg vil gi. Jeg vil dele. Jeg vil vise verden hvem Du er. Jeg vil kjenne At Gud er nær. For det vet jeg at Du er. Jeg vil søke Deg først, i alt hva jeg gjør. Jeg vil ikke leve bare for meg, mitt og mine. Jeg vil leve for alle de andre.

Jeg vet at det er lett å tenke slik, og skrive slik. Ønske det her. Det er noe helt annet å leve det. Men viljen er der. Hjertet nærmer seg. All of my life, in every season You are still God, I have a reason to sing, I have a reason to worship! Hjelp meg å alltid søke Deg først. I alle ting.

1 kommentar:

  1. wow!! for en post! jeg drømmer om det samme!! du satte ord på det, for meg..

    fortsett å skriv på samme måte!!! :)

    SvarSlett