søndag 21. september 2008

Et brev fra Mosjøen.

Det her er dedikert til alle hjemme som lurer på hvordan Christina klarer seg i nord.

I går var det faktisk akkurat en måned siden jeg kom hit. På en måte føles det ut til å stemme, jeg mener, det har skjedd MYE, så såpass lenge burde det være liksom, på den annen side har tida gått så fort at det ikke føles som mer en noen uker.. det er det jo for så vidt ikke heller, det er jo bare fire uker..høres mye lengre ut med en måned. Sånn egentlig. DIGRESJON! Og så var vi på vei tilbake til det som egentlig skulle fortelles her.

Jeg har det fantastisk bra her på Sandvik, folka som er her er bare heilt utrolig digg. Jeg nyter hvert øyeblikk. Maten er god, ”skoledagen” er digg. Jeg nyter rett og slett livet. Jeg savner jo åffkårs hjemme og.. jeg er ikke helt kald av meg, jeg hører masse bra fra J2u og blir super glad for det jeg hører, gi meg mer info! Jeg vil fremdeles vær en del av greia hjemme…
Mamma og pappa.., jeg vet jeg ikke er sånn direkte flink til å gi lyd fra meg.. Men jeg er super glad i dere <3 Det var utrolig herlig at dere tok dere tid til å bli med meg opp her første helga. Slekta; Bergen var fantastisk!

Ja…Jeg vet ikke helt hva ellers som er å si jeg..?
Em..
Altså..

Jo! I dag hadde vi møte i Mo, det var digg^^ Gjengen her er så flinke å synge alle sammen! Så det er rett og slett en fryd å synge i lag med dem! Skikkelig digg. Alle gjør faktisk sitt beste, her er ingen sånne negative sjeler, vanvittig herlig. Ellers så er vi veldig mye på Betel i Mosjøen, utrolig herlig ungdomsgjeng der=) Digger dem^^ Så har vi et opplegg her oppe som vi kaller for ”Sandvik Live”. Her er mer enn nok å gjøre.
Jeg gir det skylden for at jeg er så utrolig dårlig på å gi oppdateringer. XD

Utrolig nok så rekker faktisk folk å strikke mye og… Bare for å ha nevnt det liksom.

Ellers så tror jeg du finner mye bedre ut hvordan det er her om du tar turen…
Det koster 120,- for dagen med mat, overnatting, dusj og digge folk..om du overlever å bo hos meg^^, Så det er jo digg:D (jeg mener på at det var dagen ja…) SÅ ring meg..! Kom en tur! Send ei melding..Eller et brev! Det hadde vært så digg med brev!
Thomas får alltid post…. Jeg har fått bare sånn litt.. :’( :p

Digger dere!
-Christina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar