onsdag 23. juli 2008

”Wake up!”

3 år i barnehage, 6 år på barneskolen, 3 år på ungdomskolen og 3 år på videregående. Nå er det endelig på tide å prøve noe nytt! Ikke sant? Pakke sammen pikkpakket, strekke på beina, riste av støvet, kaste skipsvesken med alle eiendelene over skulderen og sette kursen dit hvor ”ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Det er rett og slett på tide å forlate ørneredet, spre vingene å fly, lukke øynene og håpe at vingene virker.

Vell, fullt så dramatisk skal jeg ikke late som om overgangen er. Men en liten smule skummelt og spennende er det. Ikke kan jeg skryte på meg at valget for neste år blir så utrolig annerledes heller, jeg mener. Folkehøyskole og skole er vell en liten, pitteliten smule likt? Men jeg skal i alle fall pakke alle tingene mine (i kofferter og pappesker, ikke skipsvesken) sette meg i en bil og flytte. Jeg skal flytte ut av huset hjemme. Det er en overgang det. (jeg tror i alle fall det, så får vi heller se når det har vart en stund) Jeg skal reise, være borte fra nesten alle de kjente og kjære, ikke for en uke eller to, men 10 måneder! Det er skummelt det.

Jeg skal reise til en plass jeg ikke vet hvordan ser ut, møte folk som ikke har kjent meg hele livet. JEG GLEDER MEG! Jeg skal lære foto, musikk og masse annet gøy. =)
Jo da, det er skummelt å flytte, men det er mye, mye, mye, mye mer spennende.

1 kommentar: